Ga naar de inhoud

Brederode Wonen als werkgever

Brederode Wonen is een woningbouwvereniging en heeft haar kantoor in Bloemendaal. De corporatie bezit circa 1.500 woningen in een aantrekkelijke woonomgeving in de gemeenten Bloemendaal en Velsen

Vereniging

Brederode Wonen is een vereniging met een tweelagenstructuur, bestaande uit een werkorganisatie en een Raad van Commissarissen. Aan het hoofd van de werkorganisatie staat een directeur-bestuurder.

Kernwaarden

Als maatschappelijke onderneming is het onze missie om volkshuisvesting te bieden in de gemeenten Bloemendaal en Velsen voor huishoudens met lagere en middeninkomen. Daarbij staat de aandacht voor een goed woon- en leefklimaat centraal.
Onze kernwaarden zijn: dichtbij, sociaal, betrouwbaar en duurzaam.

De medewerkers

De werkorganisatie telt 20 enthousiaste medewer­kers die een optimaal resultaat nastreven in een informele, collegiale sfeer. Brederode Wonen verwacht dat haar personeel zich daarbij professioneel opstelt.
De corporatie volgt de CAO voor woningcorporaties.

Vacatures

Kom jij ons team versterken? 

Wij zijn een organisatie die dicht bij onze bewoners staat. Het werk binnen Brederode Wonen is ook zeer divers. Het team bestaat uit enthousiaste collega's en er heerst een informele werksfeer. Ons kantoor is gevestigd in hartje Bloemendaal en we hebben ruim 1500 woningen in ons bezit.

Bekijk hier onze vacature pagina