Ga naar de inhoud

Woonservice

Wij bieden onze vrijkomende woningen aan via Woonservice. U moet hier ingeschreven staan om in aanmerking te kunnen komen voor een woning. Dagelijks wordt het woningaanbod gepubliceerd bij Woonservice. Het gaat om woningen van Brederode Wonen maar ook om woningen van andere woningcorporaties uit de regio.

Klik hier om naar de website van Woonservice te gaan:


 

Passend toewijzen

U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De samenstelling van uw huishouden en uw inkomen bepalen op welke woningen u kunt reageren. Klik hier voor het overzicht van de huurprijzen en de bijpassende inkomens. 


 

Urgentie

Er zijn situaties waarin het noodzakelijk is dat u op zeer korte termijn verhuist. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kunnen mensen voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning.

In de regio Zuid-Kennemerland kun je een urgentie aanvragen via Het Vierde Huis. De gemeenten in Zuid-Kennemerland zijn: Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Woont u in Velsen dan gaat een urgentie via Gemeente Velsen. 

Meer informatie leest u op de website van Woonservice. Vul in de zoekbalk 'urgentie' in, u vindt dan alles over urgentie. 

Woningbezit

Brederode Wonen verhuurt ruim 1500 sociale huurwoningen in de gemeente Bloemendaal en Velsen. Daarnaast heeft Brederode Wonen 39 woningen in bezit die worden aangeboden in de midden huur en vrije sector. 

Lees hier meer over ons woningbezit en wijkinformatie.