Ga naar de inhoud

Er speelt op dit moment genoeg, denk onder andere aan de hoge energierekeningen en toename van armoede. Wellicht loopt u ook met zorgen of vraagstukken over uw omgeving? Of heeft u ideeën op het gebied van wonen, welzijn en veiligheid die u graag wilt delen? Iedere eerste woensdag van de maand kunt u voortaan uw verhalen, ideeën en vragen delen tijdens het Spreekuur Wonen, Welzijn en Veiligheid in het dorpshuis van Vogelenzang.

Welzijn Bloemendaal, de Politie en Brederode Wonen luisteren graag naar wat er in Vogelenzang speelt en denken mee hoe we met elkaar onze omgeving mooier, beter en veiliger kunnen maken. Woensdag 2 november 2022 organiseren wij het eerste spreekuur van 10:00 uur tot 11:00 uur. We hopen veel bewoners te ontvangen in het dorpshuis in Vogelenzang.

Namens Welzijn Bloemendaal is dorpscoördinator Monique Coffeng aanwezig. Monique: “De wereld wordt pas echt mooi als we samenwerken! Met deze gedachte in het hoofd, ontmoeten wij graag mensen uit Vogelenzang om hun verhalen, ideeën en vraagstukken op het gebied van zorg en welzijn te horen om vervolgens, waar mogelijk, de verbinding te leggen tussen verschillende partijen om zo tot een mooie oplossing te komen.” Daarnaast staan Celia Groenendijk, wijkagent, en Loes Duin, medewerkster sociaal beheer van Brederode Wonen, voor u klaar. Loes: “Schroom niet, u kunt met alle vragen over wonen, welzijn en veiligheid bij ons terecht.”

Heeft u een idee of een vraag op het gebied van wonen, welzijn en veiligheid?
Kom dan langs op het spreekuur of neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Aanmelden is niet nodig, er is voldoende ruimte. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op het spreekuur in het Dorpshuis, gelegen aan de Henk Lensenlaan in Vogelenzang.