Ga naar de inhoud

We hebben de aanvragen voor de tegemoetkoming van de energiekosten voor complexen met een blokaansluiting via de Belastingdienst uitgezet. Omdat het energiecontract op naam van Brederode Wonen staat, hebben wij de aanvragen geregeld voor onze bewoners van deze complexen.

Binnen drie maanden ontvangen wij een reactie van de Belastingdienst of de aanvraag is goedgekeurd of niet. Zodra we de goedkeuring hebben ontvangen, wachten we niet op de uitkering van de Belastingdienst aan Brederode Wonen, maar zullen we de tegemoetkoming meteen aan de betreffende huurders overmaken.

Tegemoetkoming

De hoogte van de tegemoetkoming voor de eerste zes maanden van 2023 is voor zelfstandige wooneenheden (zoals een appartement) met blokverwarming vastgesteld op € 786,45.

Blokelectriciteit

Blokelectriciteit komt bij Brederode Wonen weinig voor, er is meestal sprake van elektriciteit voor centrale voorzieningen (liften e.d.) en daar is deze regeling niet voor van toepassing.

Wij vragen aan de betreffende huurders nog even geduld te hebben. Zodra we de beschikking van de Belastingdienst hebben ontvangen zullen we u hierover informeren.

Vragen?

Indien u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van Brederode Wonen via (023) 5259191.