Ga naar de inhoud

Informatiemarkt bewoners Duinlustparkweg

Geplaatst op: 24 oktober 2023

Afgelopen donderdag hebben wij een informatiemarkt georganiseerd voor de bewoners van Duinlustparkweg. De informatiemarkt werd gehouden in ‘t Brederodehuys in Santpoort-Zuid. Bewoners kregen informatie over het verduurzamingsproject. 

Meer informatie

MijnWoonservice heeft een nieuwe website

Geplaatst op: 19 oktober 2023

Woonservice heeft een nieuwe website. Gebruik jij de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor jou herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app.

Meer informatie

Feestelijke start bouwwerkzaamheden Missiehuis Park Driehuis

Geplaatst op: 16 oktober 2023

De bouw van Missiehuis Park in Driehuis is officieel begonnen. Vrijdagmiddag 13 oktober kwamen toekomstige bewoners, gemeente, Equilis (projectontwikkelaar) en onze corporatie samen om symbolisch de scheppen in ontvangst te nemen.

Meer informatie

Nominaties Beste Buurt 2023

Geplaatst op: 28 september 2023

Voor de zomer hebben wij een oproep gedaan om buren te nomineren voor de ‘Beste buur van 2023’. We hebben hartverwarmende berichten ontvangen. Daarom gingen Moïra Bonne (Medewerker Sociaal Beheer) en Simone Klepper (Communicatieadviseur) langs bij de…

Meer informatie

Buurtbijeenkomsten tijdens Nationale Burendag

Geplaatst op: 28 september 2023

Vorige week zaterdag was het Nationale Burendag. Deze dag werden er verschillende buurtbijeenkomsten en buurtfeestjes georganiseerd. Zo ook bij onze bewoners aan het complex Kennemerpark in Overveen en het complex Mellonahof in Santpoort-Zuid. 

Meer informatie

De Buurtbonus voor buurtinitiatieven

Geplaatst op: 18 september 2023

Graag zijn wij als woningcorporatie Brederode Wonen een verbindende factor in onze samenleving. Daarom bieden wij de Buurtbonus vanaf 2024 aan waar u als bewoner voor een verbindende activiteit met uw buren een bijdrage kunt ontvangen voor uw straat …

Meer informatie