Ga naar de inhoud

Najaarseditie Breed Uit en HVB-nieuwsbrief

Heeft u al de voorjaarseditie van de Breeduit gelezen?

Meer informatie

Wie help jij 'onder de pannen'?

Steeds meer inwoners komen door de huidige woningnood na een scheiding of faillissement in de knel. Om deze groep te helpen, heeft Gemeente Velsen zich aangesloten bij “Onder de Pannen”. Een project waar Velsenaren een kamer of verdieping verhuren aa…

Meer informatie

Start natuurtuin De Prethoek Santpoort-Zuid

Vanochtend werden de eerste scheppen in de grond geplaatst voor de aanleg van de nieuwe natuurtuin de Prethoek in Santpoort-Zuid. Onze bewoners aan de Van Dalenlaan hebben met elkaar de afgelopen maanden ontwerpen gemaakt voor de natuurtuin.

Meer informatie

Informatiemarkt bewoners Duinlustparkweg

Afgelopen donderdag hebben wij een informatiemarkt georganiseerd voor de bewoners van Duinlustparkweg. De informatiemarkt werd gehouden in ‘t Brederodehuys in Santpoort-Zuid. Bewoners kregen informatie over het verduurzamingsproject. 

Meer informatie

MijnWoonservice heeft een nieuwe website

Woonservice heeft een nieuwe website. Gebruik jij de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor jou herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app.

Meer informatie

Feestelijke start bouwwerkzaamheden Missiehuis Park Driehuis

De bouw van Missiehuis Park in Driehuis is officieel begonnen. Vrijdagmiddag 13 oktober kwamen toekomstige bewoners, gemeente, Equilis (projectontwikkelaar) en onze corporatie samen om symbolisch de scheppen in ontvangst te nemen.

Meer informatie