Ga naar de inhoud

Tijdelijk Noodfonds Energie biedt steun

Geplaatst op: 20 februari 2023

Kwetsbare huishoudens met een hoge energierekening kunnen vanaf 7 februari 2023 terecht bij het Tijdelijk Noodfonds Energie. Het Noodfonds betaalt voor huishoudens die in aanmerking komen voor steun, een deel van de energierekening van oktober 2022…

Meer informatie

Bijeenkomst Veiligheid: Oud-inbreker Evert Jansen deelt zijn ervaringen

Geplaatst op: 02 februari 2023

Op donderdag 26 januari vond de bijeenkomst Veiligheid plaats in het Dorpshuis van Vogelenzang. Johan van Buren, de directeur van Welzijn Bloemendaal, verwelkomde de aanwezigen. Naast informatie over veiligheid deelde oud-inbreker Ever Jansen zijn er…

Meer informatie

Werkzaamheden daken 'Hofje van stoel' afgerond

Geplaatst op: 26 januari 2023

De werkzaamheden aan de daken van onze woningen aan het 'Hofje van stoel' zijn afgerond. Gezien de tien woningen in het Hofje van Stoel in 1892 zijn gebouwd, vroeg dit om een bijzondere aanpak.

Meer informatie

Bijeenkomst Veiligheid in Vogelenzang

Geplaatst op: 16 januari 2023

Op donderdagavond 26 januari 2023 organiseren wij de bijeenkomst Veiligheid voor de bewoners in Vogelenzang. De bijeenkomst Veiligheid wordt georganiseerd door de werkgroep Veerkrachtig Vogelenzang.

Meer informatie

Overlastspreekuur bij gemeente Bloemendaal

Geplaatst op: 12 januari 2023

Heeft u als inwoner van de gemeente Bloemendaal last van geluidsoverlast? Ervaart u overlast in uw omgeving? Iedere derde woensdag van de maand kunt u bij gemeente Bloemendaal terecht tijdens het Overlastspreekuur.

Meer informatie

Fijne feestdagen!

Geplaatst op: 19 december 2022

De medewerkers van Brederode Wonen wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

Meer informatie