Ga naar de inhoud

Steeds meer inwoners komen door de huidige woningnood na een scheiding of faillissement in de knel. Om deze groep te helpen, heeft Gemeente Velsen zich aangesloten bij “Onder de Pannen”. Een project waar Velsenaren een kamer of verdieping verhuren aan iemand die tijdelijk geen onderkomen heeft.

Onlangs ondertekenden de Velsense woningcorporaties Woningcorporatie Velison WonenWoningbedrijf Velsen en onze corporatie de samenwerkingsovereenkomst met De Regenboog Groep. Iedere Velsenaar met een woning kan zich bij Onder de Pannen aanmelden als verhuurder.

Hoe werkt het precies? 
Heb jij een kamer over in jouw woning? Verhuur deze kamer en help een stads- of dorpsgenoot uit de brand. Iedereen met een kamer over kan meedoen, met een koop- of (sociale) huurwoning. Zelfs met een uitkering of AOW, zonder gekort te worden! Maakt dit jou enthousiast om te helpen of roept dit bij jou vragen op? Bekijk de website van www.onderdepannen.nl. voor aanmelden en meer informatie.

Geef een fijn thuis en help ook mensen uit je eigen omgeving onder de pannen! Bekijk daarnaast de informatiepagina van de Gemeente Velsen.