Ga naar de inhoud

Op dit moment wordt er door Bouwbedrijf Slokker hard gewerkt aan de 23 huurappartementen voor Brederode Wonen in het Missiehuis in Driehuis. In het Missiehuis worden 23 moderne sociale huurappartementen en studio’s gerealiseerd. We delen graag alvast de vorderingen op de bouwplaats!

Uniek project
Het Missiehuis is een uniek monumentaal gebouw en dateert van 1924. Daarom moet er tijdens de de bouw met verschillende zaken rekening worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan behoud van karakteristieke elementen. Binnen in het pand zijn de contouren van de appartementen goed te zien. De indelingen zijn duidelijk en de nieuwe kozijnen staan klaar om geplaatst te worden. Het projectteam en de Raad van Commissarissen van Brederode Wonen mochten onder leiding van de Uitvoerders van Bouwbedrijf Slokker het pand betreden om alvast een kijkje te nemen.

Oplevering 2de kwartaal 2025
Als alles volgens planning verloopt worden de eerste appartementen en studio’s in het 2de kwartaal van 2025 opgeleverd. Dit unieke project zorgt voor meer duurzame sociale huurwoningen in Driehuis. Wij delen in het najaar meer informatie over de bouwplanning en inschrijvingen.

Wil je ook alvast een kijkje op de bouwplaats? Bekijk hier de video.