Ga naar de inhoud

Op 4 september is BV Intersell, in opdracht van Brederode Wonen, begonnen met het verduurzamen van de woningen gelegen aan Brederoodseweg 2 t/m 52, Duinweg of Duivelslaan 36 t/m 64 en Brederodelaan 1, 3 en 7. Wij hebben daarom op donderdag 7 september 2023 een bewonersbijeenkomst georganiseerd op de bouwplaats aan de Brederoodseweg. Bewoners kregen de gelegenheid om kennis te maken met de aannemer en konden vragen stellen over de werkzaamheden. 

Bewoners kregen de laatste informatie over de werkzaamheden tijdens een presentatie op de bewonersbijeenkomst. Naast een hapje en een drankje ontvingen de bewoners deze middag een pakket met o.a. verhuisdozen met inhoud om spullen van de vensterbanken veilig op te bergen.

Er werden goede vragen gesteld en er heerste een fijne sfeer onder de bewoners. Sommige bewoners gaven aan: ‘Dit is de eerste keer dat ik sommige buren spreek, leuk om op deze manier met elkaar nader kennis te maken’. De woningen worden op verschillende aspecten verduurzaamd. Denk aan isolatie aan het dak en nieuwe kozijnen met HR ++ iso glas. Dit scheelt energie en dus uiteindelijk ook kosten voor de bewoners. Per woning is er een plan van aanpak, omdat niet elke woning hetzelfde is.

Heef u vragen over het project?
Neem gerust contact met onze opzichters J. Minnema of R. Nijssen van de afdeling Vastgoed. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 10:00 uur op (023) 5258395.