Ga naar de inhoud

Op zaterdag 28 september is het weer Burendag. Burendag is een initiatief om buurten socialer en leuker te maken. Ook Brederode Wonen wil meedoen aan dit initiatief.

Graag nodigen wij onze huurders van harte uit voor onze burenmiddag op zaterdag 28 september 2024 bij ’t Brederodehuys in Santpoort-Zuid. Tijdens deze middag willen wij symbolisch een startsein geven voor Burendag! De bijeenkomst is van 12:00 uur tot 14:00 uur en wij hopen dat meerdere buurtgenoten mooie initiatieven doorzetten deze dag.

Samen het startsein geven van burendag
Deze middag staat in het teken van gezellig samenzijn. Maak kennis met uw buren en andere bewoners uit onze buurten. Oog voor elkaar hebben is in deze tijd er belangrijk. Wij zetten ons hiervoor in! Daarom vertellen wij u tijdens de bijeenkomst graag meer over de nieuwe Buurtbonus waar u als buurt aanspraak op kan maken.

Aanmelden burendag 28 september
U komt toch ook? U kunt zich eenvoudig hier aanmelden. Wacht niet te lang en meld u voor uiterlijk 12 september 2024 aan. 

Beste Buur 2024
De afgelopen jaren hebben wij verschillende buurtbewoners mogen verrassen voor ‘Beste Buur’. Wie worden er dit jaar de beste buren van 2024? Tijdens deze bijeenkomst maken we de Beste Buur van 2024 bekend. Kent u een buurvrouw of buurman die u graag in zonnetje wilt zetten? Wacht niet en geef degene hier nu op. Graag ontvangen wij naast de naam van uw buurvrouw of buurman ook een korte motivatie waarom degene veel voor u betekent.

Wij hopen u te mogen begroeten onder genot van een kop koffie op 28 september!

Heeft u al iets gepland voor uw buurt? 
Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe.

Op de website van Burendag leest u alles over burendag. U kunt uw activiteit aanmelden maar ook inspiratie op doen voor uw buurt. Meldt u uw buurtactiviteit aan, dan ontvangt u het gratis burendagpakket.