Ga naar de inhoud

De prestatieafspraken voor 2024 zijn getekend. Samen met gemeente Velsen, de huurdersvereniging Brederode en onze collega-woningcorporaties hebben we gister officieel de prestatieafspraken voor komend jaar ondertekend.

Brederode Wonen maakt elk jaar de prestatieafspraken met de gemeente, de huurdersvereniging Brederode en de woningcorporaties in Velsen. Op deze manier werken wij samen aan prettig en betaalbaar wonen binnen onze gemeente.

In de prestatieafspraken staan verschillende plannen voor het wonen in Velsen. In deze afspraken zijn er belangrijke pijlers. Zo is er veel aandacht voor onder andere betaalbaarheid, leefbaarheid, verduurzaming en bouwen van nieuwe sociale huurwoningen.

Door de ondertekening van de prestatieafspraken werken wij aan onze gezamenlijke ambitie: “Velsen is in 2040 een aantrekkelijke, inclusieve woon- en werkgemeente waarbij de zeven verschillende kernen een plaats bieden voor eigen inwoners en woningzoekenden van buiten de gemeente. Het naoorlogse woningbezit van corporaties en particulieren is volledig vernieuwd en de gemeente is hard op weg om energieneutraal of zelfs energieleverend te zijn” (bron: Woonvisie Velsen 2040).