Ga naar de inhoud

Woonservice heeft een nieuwe website. Gebruik jij de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor jou herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app.

De naam van de nieuwe website voor de regio IJmond/Zuid-Kennemerland wordt dan ook: mijnwoonservice.mijndak.nl

Vragen over de nieuwe site?
Bekijk de video van Mijnwoonservice.

Zoeken op kaart, meteen zien waar de woning staat
Op de nieuwe website zie je naast het woningaanbod direct een grote kaart met de locaties van de woningen. 
Klik je op een woning op de kaart? Dan zie je in de woninglijst direct om welke woning het gaat.

Ingelogd blijven, direct jouw persoonlijke woningaanbod zien
Op de nieuwe website van Mijnwoonservice kun je ervoor kiezen om Ingelogd te blijven. 95% van onze bezoekers op de oude website loggen direct in om naar het woningaanbod te gaan. Kies je ervoor om ingelogd te blijven? Dan zie je bij je volgende bezoek aan de website meteen jouw persoonlijke woningaanbod. Wel zo makkelijk!

Het aanbiedingsproces, stap voor stap zien wat er gebeurt
Als je hebt gereageerd op een woning zie je op de oude website niet wat er verder gebeurt. Dit heeft Mijnwoonservice aangepast! Het hele aanbiedingsproces wordt nu stap voor stap beschreven. Hierdoor weet jij beter hoe het er met de woning voor staat. Je ziet bijvoorbeeld dat de documenten van de kandidaat voor je op de lijst nog worden gecontroleerd. Of dat je jouw reactie om de woning te bekijken al hebt doorgegeven. Zo hoef je je nooit meer af te vragen wat er allemaal gebeurt met de woning.

Nieuw berichtencentrum, altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Mijnwoonservice wilt je graag snel en makkelijk op de hoogte houden van alles wat belangrijk voor jou is. In het berichtencentrum zie je meteen of er een belangrijk bericht voor je is. Van nieuw aanbod dat voldoet aan je wensen, tot een vraag of je je inkomen kunt aanpassen. Je vindt het allemaal onder Berichten. Ook interessant nieuws uit de regio kun je hier direct lezen. Jouw persoonlijke berichten en nieuws meteen zichtbaar. Handig en snel!

Jouw profiel in een nieuw jasje
Mijnwoonservice heeft het profiel flink onderhanden genomen! Jouw profiel is nu een duidelijke en overzichtelijke pagina. Zo kan je nog eenvoudiger je gegevens aanpassen. Dan zorgt Mijnwoonservice voor het woningaanbod dat bij jou past.