Ga naar de inhoud

Op dinsdag 23 juli hebben wij samen met Van Lith Bouw een informatiemarkt georganiseerd voor onze bewoners van Boslaan 7 t/m 41 (oneven huisnummers) in Bloemendaal.

Tijdens de informatiemarkt werden de bewoners geïnformeerd over de geplande werkzaamheden voor het verbeteren en verduurzamen van de woningen. Op de verschillende marktkraampjes lagen diverse bouwmaterialen om aan de bewoners te laten zien. Daarnaast kregen de bewoners de gelegenheid om vragen te stellen over het verduurzamingsproject.

De werkzaamheden voor deze 18 woningen worden uitgevoerd door Van Lith Bouw uit Beverwijk. De verwachte start van de werkzaamheden is in het laatste kwartaal van 2024 en deze duren naar verwachting tot het voorjaar van 2025.

Steven Lens (Manager Vastgoed): “De informatiemarkt is goed verlopen. Het was fijn om te zien dat de bewoners geïnteresseerd en positief zijn over de geplande verbeteringen en verduurzamingen. We kijken ernaar uit om samen met Van Lith Bouw de woningen aan de Boslaan nog beter en duurzamer te maken.”

Heeft u vragen over de werkzaamheden?
Neem gerust contact op met onze afdeling Vastgoed via (023) 5258395 (op werkdagen tussen 9:00 uur en 10:00 uur) of per e-mail via info@brederodewonen.nl.