Ga naar de inhoud

De bouw van Missiehuis Park in Driehuis is officieel begonnen. Vrijdagmiddag 13 oktober kwamen toekomstige bewoners, gemeente, Equilis (projectontwikkelaar) en onze corporatie samen om symbolisch de scheppen in ontvangst te nemen.

Unieke locatie met oog voor starters

De bijeenkomst werd georganiseerd in het Kapel van het Missiehuis. Tijdens de bijeenkomst kwamen alle betrokken partijen aan het woord. Iedereen is bijzonder trots dat er op deze unieke locatie nieuwe woningen worden gebouwd. Namens Brederode Wonen komen er 23 sociale huurwoningen. Het gemeentelijk monument krijgt een nieuwe toekomst voor een brede groep mensen. Waarbij wij ook voor starters mogelijkheden bieden.

Sociale huur in prachtig monumentaal gebouw

Wij kijken als corporatie uit naar de nieuwe sociale huurwoningen op deze bijzondere plek. Jan Wim [directeur-bestuurder Brederode Wonen: ‘Wij zijn enorm trots en blij dat wij met de start van Missiehuis Park, waar wij 23 sociale huurwoningen opgeleverd gaan krijgen in een prachtig monumentaal gebouw. Een mooie vordering voor het oplossen van de woningnood in de gemeente Velsen en in Driehuis.

Oplevering woningen

De verwachting is dat de woningen begin 2025 worden opgeleverd. Heeft u interesse? U kunt zich t.z.t. inschrijven via mijnwoonservice (www.mijnwoonservice.nl). Wij zullen de voortgang van het project ook delen op onze website. 

Betrokken partijen

  • Gemeente Velsen: Sander Smeets (wethouder), Kristel Heijnen (projectleider)
  • Brederode Wonen: Jan Wim Franken (directeur-bestuurder)
  • Equilis Nederland: Dimitry Melchiors (CEO EQUILIS Nederland)
  • Slokker Bouwgroep: vestigingsdirecteuren Ruurd Kramer, Bob van den Mosselaar