Ga naar de inhoud

Vorige week zaterdag was het Nationale Burendag. Deze dag werden er verschillende buurtbijeenkomsten en buurtfeestjes georganiseerd. Zo ook bij onze bewoners aan het complex Kennemerpark in Overveen en het complex Mellonahof in Santpoort-Zuid. 

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de eerste woningen aan het Kennemerpark werden bewoond. Daarom organiseerde bewoners in de wijk een buurtfeest met elkaar. Het buurtfeest werd toepasselijk gepland op Burendag 2023. Wij ondersteunen deze initiatieven. Wij vinden het belangrijk dat mensen prettig en comfortabel wonen in een fijne en schone buurt. Daarom hebben wij een bijdrage geleverd aan het buurtfeest en zijn wij deze feestelijke dag langsgegaan bij het buurtfeest.

Buurtbewoner Ronald heeft samen met zijn buren gewerkt aan de voorbereiden van het buurtfeest. Zij regelden met het oog op de weersvoorspelling dat alle bewoners comfortabel en droog konden genieten van de barbecue en de bingo. Ronald Velden: ‘Het is mooi om alleen maar blije gezichten te zien en de enthousiaste reacties van buurtgenoten te horen’.