Ga naar de inhoud

Sinds september zijn de verduurzamingswerkzaamheden van de woningen gelegen aan de Brederoodseweg, Duinweg of Duivelslaan en Brederodelaan in volle gang. 
Om de bewoners te bedanken voor hun geduld en begrip tijdens deze ingrijpende werkzaamheden konden zij afgelopen woensdag een attentie ophalen.

In de ‘huiskamer’ tegenover de bouwkeet stond Bibi Schulz namens Brederode Wonen klaar om de attenties uit te delen. Bewoners kunnen gebruikmaken van de huiskamer als er even behoefte is aan rust. Ze kunnen hier ook genieten van een kop koffie of thee. Vanaf 10 januari vinden hier tussen 10:00 en 11:00 uur ook de spreekuren voor bewoners plaats. Tijdens de feestdagen worden er geen werkzaamheden uitgevoerd, begin januari worden de werkzaamheden hervat.

De 'huiskamer'
De medewerkers van BV Intersell doen hun uiterste best om (geluids-)overlast voor u te beperken. Voorkomen is niet mogelijk. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat bewoners soms even weg wilt uit uw woning. De bewoners kunnen dan gebruikmaken van de huiskamer als er even behoefte is aan rust.
Deze ruimte is te vinden tegenover de bouwkeet van de uitvoerder en is geopend van 07:00 tot 16:00.

Spreekuur
Tijdens het spreekuur kunt u langskomen voor contact met de aannemer of een medewerker van Brederode Wonen. U kunt bij ons terecht voor vragen, zorgen of opmerkingen rondom uw persoonlijke situatie. Voor technische vragen kunt u terecht bij Roy Nijssen, de opzichter voor dit project. Hij is op werkdagen tussen 9 en 10 uur bereikbaar via telefoonnummer 023 525 83 95. Wilt u dat hij voor vragen en/of problemen bij u langskomt? Maakt u dan een afspraak met hem.