Ga naar de inhoud

Ervaart u wateroverlast in uw kelder of berging?

Bij veel regenval kan het zijn dat u wateroverlast heeft in uw berging. De lekkage ontstaat vaak niet door lekkage van bijvoorbeeld een water of rioleringsleiding maar door de hoge grondwaterstand.

Als het veel regent stijgt de grondwaterstand. Sommige wijken worden bemalen via een pomp die eigendom is van de gemeente. Deze pompen draaien continu. Uiteraard is het erg vervelend als er toch water staat in uw berging. De verwachting is dat schommelingen in de grondwaterstand de komende jaren steeds vaker plaats gaan vinden. Daarom raden wij aan om spullen en goederen in uw berging altijd van de grond te bewaren, op stellingen of een andere verhoogde plaats. Zo voorkomt u waterschade aan uw spullen. Wees ook bewust welke spullen u in de berging plaats in verband met uw inboedelverzekering. Alle spullen die u in de berging zet valt onder de inboedelverzekering.

Heeft u wateroverlast of vragen hierover?

Neem altijd contact met ons op als u wateroverlast ervaart. U kunt ons bereiken via (023) 5258395 (op werkdagen tussen 9:00 uur en 10:00 uur) of stuur een email naar info@brederodewonen.nl.