Ga naar de inhoud

Ontvang tips van uw energiecoach

Krijg persoonlijk advies van een energiecoach.

De energiecoach komt bij u thuis langs en neemt het energieverbruik van uw woning onder de loep. Vervolgens krijgt u persoonlijke tips hoe u energie kunt besparen. De energiecoach geeft namelijk advies over energie besparen in huis door middel van het veranderen van gedrag en het toepassen van kleine bespaarproducten die geen grote investering vereisen. Het verplicht u als bewoner verder tot niets, maar resulteert vaak wel in een lagere energierekening. Kortom met advies en slimme tips van een energiecoach kunt u direct en gemakkelijk besparen op gas en stroom.

Energiek Velsen & De Energieke Burger

De energiecoaches van Energiek Velsen (IJmuiden, Velserbroek, Driehuis en Santpoort) en De Energieke Burger (Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen, Volgelenzang en Bennebroek) kunnen u kosteloos helpen met het opstellen van een stappenplan. U kunt kiezen uit een gesprek bij uw thuis of via online video. 

Bekijk voor meer informatie de video van Energiek Velsen.

Aanvragen energiecoach

Wilt u in contact komen met een energiecoach? Stuur ons gerust een mail via info@brederodewonen.nl en wij brengen u in contact met één van onze energiecoaches.