Ga naar de inhoud

Persoonlijk advies van een energiecoach

De energiecoach komt bij u thuis langs en neemt het energieverbruik van uw woning onder de loep.
Vervolgens krijgt u persoonlijke tips hoe u energie kunt besparen. De energiecoach geeft namelijk advies
over energie besparen in huis door middel van het veranderen van gedrag en het toepassen van kleine
bespaarproducten die geen grote investering vereisen. Het verplicht u als bewoner verder tot niets,
maar resulteert vaak wel in een lagere energierekening. Kortom met advies en slimme tips van een
energiecoach kunt u direct en gemakkelijk besparen op gas en stroom.

 

Energiecoach Bloemendaal


Slimme tips om energie te besparen, gratis bespaarproducten en verder geen enkele verplichting of vervolg. Behalve dan een lagere energierekening. Dat kan met de gratis energiecoach van !WOON. Lees meer.


De Energieke Burger in Bloemendaal helpt je met deskundige en onafhankelijke adviezen voor een fijne, energiezuinige woning. Lees meer. 

 

Energiecoach Velsen


Ben je huurder en wil je energie en geld besparen en meer comfort? We helpen huurders in Velsen een handje!
Hoe? Aan de hand van een korte woningcheck krijg je duidelijk met welke maatregelen je kosten kunt besparen en meer comfort kunt bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan minder tocht en meer warmte in huis zonder dat de kachel daarvoor omhoog moet. Lees meer.

Energiebesparende producten

Naast een gratis adviesgesprek om energie te besparen biedt Energiek Velsen huurders in Velsen gratis energiepakketten. De gemeente Bloemendaal biedt bewoners gratis energiebesparende producten aan via Duurzaam Bouwloket. 

Bloemendaal

Gemeente Bloemendaal helpt u graag met het besparen op het energieverbruik in uw woning. Wij bieden u daarom energiebesparende producten ter waarde van 90 euro aan. U kunt gebruikmaken van de actie via Duurzaam Bouwloket. Na het invullen van uw adresgegevens kunt u in de aangesloten webwinkels energiebesparende producten zoals radiatorfolie, tochtstrips en ledlampen uitzoeken tot een bedrag van 90 euro. 

Gemeente Velsen

Naast een gratis adviesgesprek om energie te besparen biedt Energiek Velsen huurders in Velsen gratis energiepakketten t.w.v. € 75,-. Deze kunt u aanvragen via de site van Energiek VelsenDe energiecoach laat u zien welke producten er zijn waaruit u een keuze kunt maken. De energiecoach laat de door u gekozen producten achter of deze worden later bij je thuis bezorgd.