Ga naar de inhoud
Veiligheid

Inbraakpreventie: veiligheidssloten

Wanneer er in huis wordt ingebroken, is dat om verschillende redenen een ontzettend vervelende ervaring voor de bewoners. Als er spullen zijn gestolen is dat verschrikkelijk, maar de wetenschap dat er een vreemde ongewenst in uw huis is geweest en aan uw spullen heeft gezeten, zorgt vaak voor een nog langere nasleep. Immers, uw huis voelt niet meer zo veilig als voorheen.

Ook hier geldt dus dat voorkomen beter is dan genezen. Inbraak kan vaak voorkomen worden door het treffen van de juiste maatregelen. Een daarvan is het (laten) aanbrengen van extra veiligheidssloten met politie-keurmerk. Brederode Wonen keert een vergoeding uit van 25% van de gemaakte kosten, met een maximum van € 200 per woning. U kunt de vergoeding schriftelijk bij ons aanvragen. Voegt u de nota hieraan toe.

 

Anti-flipper voordeurbeveiliger

De anti-flipper voordeurbeveiligerset kunnen huurders van Brederode Wonen bestellen. 

Wat is flipperen?
Er zijn situaties waarin uw voordeur niet op het nachtslot is gedraaid. Bijvoorbeeld wanneer u gewoon thuis bent. Inbrekers hebben dan slechts enkele seconden nodig om uw huis binnen te komen middels het zogenaamde flipperen. Met een simpel stukje plastic wordt de deur geopend. Flipperen is een van de meest voorkomende inbraakmethoden.

Hoe voorkomt u flipperen?
U kunt uw voordeur op goedkope en eenvoudige wijze beschermen tegen de inbraakmethode flipperen, door het plaatsen van de anti-flipper voordeurbeveiliger. Dit metalen stripje is op eenvoudige wijze in uw deurkozijn te plaatsen. Na plaatsing van de gepatenteerde voordeurbeveiliger is het openen van uw voordeur met een pasje of stukje plastic niet meer mogelijk; het pasje of stukje plastic raakt vast en wordt afgesneden. De anti-flipper voordeurbeveiliger is voorzien van het SKG certificaat en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bestellen
De anti-flipper voordeurbeveiligerset is alleen te bestellen door onze huurders, 1 set per woning. Brederode Wonen koopt de anti-flipper strips in voor €12,50 per set, maar neemt graag €2,50 voor eigen rekening. U kunt de anti-flipper strip bestellen door €10,- over te maken op: NL58BNGH028.50.82.019 o.v.v. "Aankoop anti-flipper veiligheidsstrip + uw achternaam en adres".

Wij zullen er, na ontvangst van het bedrag, voor zorgen dat de anti-flipper voordeurbeveilgerset bij u thuis wordt bezorgd.

Monteren
Bij de set die u ontvangt zit een duidelijke uitleg voor het monteren. Heeft u hier vragen over of heeft u problemen bij het monteren? Neemt u dan contact met ons op.