Ga naar de inhoud

Vanaf september is het team van Brederode Wonen uitgebreid met twee dames. Susan van Soest is aan de slag als managementassistente en Simone Klepper-van der Gaag binnen de functie communicatieadviseur. Benieuwd wie zij zijn en hoe zij de organisatie van Brederode Wonen komen versterken? Lees hieronder ieders verhaal!

Ondersteuning aan de directeur-bestuurder en het managementteam
Susan: Vanaf 1 september ben ik gestart als de nieuwe managementassistente van Brederode Wonen. Mijn naam is Susan van Soest, ik ben 36 jaar oud en woonachtig in Aerdenhout. Mijn voornaamste taken zijn het ondersteunen van onze directeur-bestuurder Jan Wim Franken, het managementteam en uiteraard mijn andere collega’s. Daarnaast heb ik ook contact met de Raad van Commissarissen en de Huurdersvereniging Brederode Wonen. Naast alle secretariële en organisatorische werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor verschillende dienstverlenende taken binnen de organisatie.

Waarom Brederode Wonen voor mij de perfecte werkplek is?
Susan: “Ik vind het als inwoonster van gemeente Bloemendaal belangrijk dat betaalbaar en duurzaam wonen mogelijk blijft voor iedereen die deel uit wil maken van deze fijne woonplek (en misschien wel dé mooiste omgeving) in Noord-Holland. Maar ook dat we dicht bij de huurders staan en we benaderbaar zijn voor iedereen. Al met al kijk ik er erg naar uit om voor Brederode Wonen aan de slag te gaan en wie weet komen wij elkaar wel eens tegen!”

Communicatieadvies en bouwen aan communicatiemiddelen
Simone: “Sinds september mag ik binnen Brederode Wonen aan de slag als communicatieadviseur. Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Santpoort-Noord. Mijn missie is om te bouwen aan alle communicatiemiddelen die u zo goed mogelijk informeren over onze woningcorporatie en omgeving. Daarnaast voorzie ik het managementteam van communicatieadvies. Binnen Brederode Wonen heb ik een coördinerende rol bij het beheer van de website, bijeenkomsten, externe nieuwsbrieven, social media en onder andere het bewonersblad de Breed uit. Het belangrijkste is dat u als bewoner weet wat u van Brederode Wonen mag verwachten en eenvoudig contact met ons kan opnemen.

Waarom past Brederode Wonen bij jou?

Simone: “Ik krijg veel energie van het werk binnen een organisatie die een grote rol speelt op maatschappelijk vlak. Ik ben echt een mensenmens en ik pak graag de verbindende rol op mij, zowel binnen als buiten de organisatie. Er spelen genoeg gebeurtenissen in deze tijd en daarom vind ik het extra belangrijk om elkaar te helpen door te zorgen voor de juiste communicatie, zodat zaken voor ieder duidelijk zijn en we op elkaar kunnen bouwen”. 

Door de enthousiaste en behulpzame medewerkers van Brederode Wonen voelden wij ons gelijk thuis. Wij hopen dat u hetzelfde ervaart. Heeft u vragen over bepaalde zaken? Schroom dan niet, u kunt altijd contact met ons opnemen via 023 525 9191 of  info@brederodewonen.nl.