Ga naar de inhoud

De energieprijzen stijgen nog steeds. Wij helpen onze bewoners graag met informatie en tips om energieverbruik te verminderen en daarmee de kosten in de hand te houden. Daarom nodigen wij u uit voor de toelichtingsavond ‘Energie besparen’ op donderdagavond 1 december 2022.

Toelichtingsavond ‘Energie besparen’

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie van verschillende sprekers over energie besparen. Daarnaast ontvangt u tips van Johan Werdmuller, energiecoach van Energiekvelsen. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of zich zorgen maakt over de (huidige) energieprijzen. Tijdens de bijeenkomst behandelen we verschillende onderwerpen. Met het oog op verduurzamen en de stijgende energieprijzen doen wij ons uiterste best om al onze woningen te isoleren. Het liefst zouden we alle woningen te gelijk willen isoleren, maar wij hebben helaas niet het geld hiervoor om dit op korte termijn te realiseren. Wij werken aan de hand van een planning en wij hopen hiervoor op uw begrip. Wat wél op korte termijn mogelijk is, is dat wij samen kijken naar wat wij nú met elkaar kunnen realiseren. Daarom zoomen wij in op ‘Energie besparen’ en doen wij ons best om zoveel mogelijk informatie met u te delen. Op deze manier werken we gezamenlijk aan een aanpak voor het behoud van ons milieu én om uw energiekosten laag te houden.

Motto van de bijeenkomst:

Georges Clemenceau (Fransgeneeskundige en politicus 1841-1929): “Je moet eerst weten wat je wilt, dan moet je de moed hebben het te zeggen, dan heb je de energie nodig het te doen. ”

Aanmelden | Bent u er ook bij?

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar info@brederodewonen.nl of bel (023) 5259191. De bijeenkomst is van 19:00 uur tot 21:00 uur in de bibliotheek Bloemendaal. De presentatie start om 19:30 uur. Binnen de bibliotheek is er ruimte voor 75 personen. Wees daarom op tijd en meld u vóór 22 november 2022 aan. Heeft u zich al aangemeld per mail? Dan heeft u al een bevestiging gehad van uw aanmelding. 

Heeft u een vraag over energie besparen? Maar heeft u deze nog niet ingezonden? Stuur uw vraag gerust naar info@brederodewonen.nl. Gezien de vele aanmeldingen behandelen wij de vaakst voorkomende vragen tijdens de bijeenkomst. Zat u vraag er niet tussen? Wij verzekeren u dat wij op een later moment op uw vraag terugkomen. Uiteraard is er ook ruimte om na de bijeenkomst vragen te stellen aan ons. 

Stijgende prijzen, stijgende zorgen

Daarnaast ervaren wij dat mensen op dit moment geldzorgen hebben. Het leven is duur geworden. Niet alleen de energieprijzen zijn omhoog gegaan, maar ook de prijzen voor boodschappen etc. En dan is er ook nog de huur. En ook al probeert ieder zoveel mogelijk te besparen, soms lukt het gewoon niet om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat begrijpen wij. Twijfel dan niet en bel of mail ons! Dan zoeken we samen naar een oplossing.