Ga naar de inhoud

Aangepaste werkwijze Brederode Wonen

Vanwege het Coronavirus is ons kantoor gesloten voor bezoek. Wel zijn wij van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 023 – 525 91 91 of per e-mail: info@brederodewonen.nl.
Voor reparatieverzoeken kunt u bellen met de afdeling onderhoud tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 tot 10.00 uur op 023-525 83 95.

Bezichtigingen:
We zullen weer gaan werken met timeslots; er mogen steeds maximaal 2 personen in de woning.

Voor- en eindinspectie:
Vooraf zullen wij de huurder vragen of er bezwaar is tegen de normale werkwijze, waarbij de huurder met de opzichter door de woning loopt. Als de huurder daar bezwaar tegen heeft, heeft Brederode Wonen ook een digitale procedure waarop kan worden teruggevallen.

Voor al onze werkzaamheden geldt:

  • We houden 1,5 meter afstand en wassen/ontsmetten regelmatig onze handen.
  • Voorafgaand aan een afspraak bellen wij de huurder om te vragen of er bezwaar is tegen huisbezoek/reparatie in huis en vragen we of er iemand in dat huishouden symptomen heeft die horen bij het coronavirus.
  • Wanneer wij bij een huurder of zakelijke relatie zijn, hebben we een mondkapje op.
  • De bewoner is niet in dezelfde ruimte als waarin wordt gewerkt.
  • Als wij zelf symptomen hebben die horen bij het coronavirus, dan zullen we de afspraak verzetten.

 

TELEFOONNUMMERS

Omdat u wellicht hulp nodig heeft van een van onderstaande instanties als wij niet bereikbaar zijn, vindt u hieronder een handig overzicht:

  • Storing van CV, een glasbreuk of verstopping
    Een storing aan uw Cv-installatie kunt u rechtstreeks doorgeven aan het bedrijf dat het onderhoud van uw installatie verricht. Het telefoonnummer van dit bedrijf staat op de meest recente sticker op uw Cv-ketel.
  • Als u glasschade heeft en bent u via Brederode Wonen hiertegen verzekerd, dan kunt u zelf bellen naar de Glaslijn, telefoonnummer 0800 020 50 50.
  • Heeft u een verstopping van het riool, dan kunt u zelf contact opnemen met De Bie Rioolservice, telefoonnummer (023) 539 70 30.